Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes interlegislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


I. Sra. Marta Ribas Frías

Filiació

Fotografia de Marta Ribas Frías
Llista Electoral:
Catalunya en Comú - Podem 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Catalunya en Comú 
Membre de la legislatura:

XII (2018-2020), XI (2015-2017), X (2012-2015),

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 11.01.2018

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Actualització: 11.01.2018)

Naixement i residència

Nascuda a Terrassa (Vallès Occidental) el 1975. Viu a Rubí (Vallès Occidental).


Formació i activitat professional

Llicenciada en ciències de la comunicació - periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formació en idiomes, solfeig i piano.
Ha treballat com a periodista en mitjans de comunicació locals, i durant dotze anys com a redactora d'informatius i dels programes matinals a COM Ràdio.


Trajectòria política i institucional

Militant d'Iniciativa per Catalunya Verds (ICV). Ha estat coordinadora d'ICV a Rubí. És coordinadora nacional d'ICV i membre de l'executiva nacional de Catalunya en Comú. Va participar com a independent a les llistes municipals d'ICV a Rubí el 2003. Regidora de l'Ajuntament de Rubí (2004-2013), va ser portaveu del grup municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) del mateix municipi. Cap de llista a les eleccions municipals del 2011. Candidata a les eleccions generals del 2011.
Diputada de la X i l'XI legislatures (2012-2017), s'ha encarregat de les matèries de salut, igualtat, món local, comunicació, esports, recerca i tecnologia de la informació i la comunicació.


Activitat cívica i cultural

Vinculada al moviment de lleure educatiu i juvenil de Rubí i en projectes de treball en xarxa des de l'associacionisme, com ara la Coordinadora d'Entitats de Rubí i la gestió de l'Ateneu de Rubí des de les entitats. S'ha format en polítiques de participació i de gènere.