Sra. Georgina Rieradevall i Tarrés

Filiació

Fotografia de Georgina Rieradevall i Tarrés
Grup parlamentari:

Grup Mixt. Membre. Alta: 18.12.2012, BOPC, 4. Baixa: 28.05.2013, BOPC, 93.

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Vidreres (Selva), 21 d'abril de 1977.


Formació i activitat professional

Llicenciada en dret per la Universitat de Girona i diplomada en educació social per la Universitat de Barcelona, amb el premi extraordinari de diplomatura.
Experiència professional en l'exercici de l'advocacia fins al 2007. Educadora social en diversos centres residencials d'infants i adolescents i centres de primera acollida (2009-2010). Professora de teatre en diversos centres educatius de la comarca d'Osona (2010-2012).
Membre de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Girona i del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya.


Trajectòria política i institucional

Activista de l'esquerra independentista i les lluites socials, és militant de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) des del 2011.
Regidora i portaveu del grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de Vic des de les eleccions municipals (2011-2012).


Activitat cívica i cultural

Guió i direcció escenogràfica del lipdub per la independència gravat a Vic el 24 d'octubre de 2010. Col·laboracions periòdiques en els espais de tertúlia política L'hora de la veritat, d'El 9 FM, i Angle obert, d'El 9 TV.
Membre de l'Assemblea pels Drets Socials d'Osona. Adherida a Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. Apoderada de la iniciativa legislativa popular per la dació en pagament, contra els desnonaments i en favor del lloguer social. Sòcia de l'Associació d'Actors i Actrius i Directors Professionals de Catalunya i del Cineclub Vic.