I. Sr. Benet Maimí i Pou

Filiació

Fotografia de Benet Maimí i Pou
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Convergència i Unió. Membre. Alta: 24.04.2013, BOPC, 67. Baixa: 04.08.2015.

Membre de la legislatura:

X (2012-2015), IX (2010-2012), VIII (2006-2010),

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Arenys de Mar (Maresme), 6 de maig de 1960.


Formació i activitat professional

Llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Barcelona (UB). Tècnic en empreses i activitats turístiques per l'Escola de Turisme de Santa Maria d'Espanya. Diplomat com a tècnic de màrqueting operacional per ESMA. Diplomat en gestió de vendes d'hotels i agències de viatge per CETTA. Curs de màrqueting turístic i màrqueting polític a la UB. Curs de servei públic en gestió privada i curs de màrqueting relacional a IESE. Màrqueting One to One i programa de lideratge per a la gestió pública.
Ha treballat com a comercial a «la Caixa», com a presentador i director de programa a Ràdio RMA, com a director de màrqueting de les pizzeries Don Dito i com a guia delegat i coordinador a l'empresa Julià Tours. Soci fundador de l'empresa Opinòmetre. Ha estat professor d'estadística, màrqueting i economia a l'Escola de Turisme de Barcelona, professor de màrqueting turístic, estructura del mercat turístic i organització turística internacional a l'Escola Universitària del Maresme (actualment, en excedència) i consultor turístic a l'empresa Consultur, SA - TEA CEGOS.


Trajectòria política i institucional

planejament territorial. Director del Pla de dinamització turística d'Aranjuez (Madrid, 1999-2001). Director gerent de Turisme Juvenil de Catalunya (Barcelona, 2001-2004). Responsable de la gestió de la Xarxa d'Albergs i del Carnet Jove (TUJUCA, SA).

Diputat de la VIII i la IX legislatures (2006-2012).


Activitat cívica i cultural

Ha publicat diversos estudis: Anàlisi sociològica del resultat de les eleccions autonòmiques del 1980 (Càtedra de Teoria de l'Estat, Universitat de Barcelona), «Estudi econòmic de la confraria de pescadors de Sant Elm d'Arenys de Mar», «Estudi demogràfic de la població d'Arenys de Mar», «Estudis de mercat en l'àmbit turístic: Palestina, Hongria, Ceuta i Castella i Lleó», «Estudis de transport i mobilitat per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i Entitat Metropolitana del Transport (EMT)». Ha fet comunicacions en jornades i congressos en l'àmbit del màrqueting.