Ponència: Proposta per a presentar a la Mesa del Congrés dels Diputats la Proposició de llei per a garantir el retorn social del rescat bancari

Dia:
Dimarts, 21 de març de 2023
Hora:
10:15h
Lloc:
Sala 4

Caràcter de la sessió:
Sessió ordinària

Ordre del dia

 • 1

  Compareixença en ponència de Jordi Bosch Meda, doctor arquitecte, llicenciat en ciències polítiques i expert en polítiques d'habitatge i exclusió residencial, amb relació a la Proposta per a presentar a la Mesa del Congrés dels Diputats la Proposició de llei per a garantir el retorn social del rescat bancari (Tram. 353-00776/13)

  Comissió d'Economia i Hisenda

  Substanciació.

 • 2

  Compareixença en ponència de Sarai Martínez Vega, regidora d'Habitatge de l'Ajuntament de Mataró (Maresme), amb relació a la Proposta per a presentar a la Mesa del Congrés dels Diputats la Proposició de llei per a garantir el retorn social del rescat bancari (Tram. 353-00787/13)

  Comissió d'Economia i Hisenda

  Substanciació.

 • 3

  Compareixença en ponència de Jordi Delgado Mengual, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Montornès del Vallès (Vallès Oriental), amb relació a la Proposta per a presentar a la Mesa del Congrés dels Diputats la Proposició de llei per a garantir el retorn social del rescat bancari (Tram. 353-00789/13)

  Comissió d'Economia i Hisenda

  Substanciació.