PonŔncia: Projecte de llei de restabliment del complement de productivitat variable del personal estatutari de l'Institut CatalÓ de la Salut

Dia:
Divendres, 7 de febrer de 2020
Hora:
15:00h
Lloc:
Sala 4

CarÓcter de la sessiˇ:
Sessiˇ ordinÓria

Ordre del dia

 • 1

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de Comissions Obreres de Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei de restabliment del complement de productivitat variable del personal estatutari de l'Institut CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00827/12)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 2

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Uniˇ General de Treballadors de Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei de restabliment del complement de productivitat variable del personal estatutari de l'Institut CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00832/12)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 3

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de Metges de Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei de restabliment del complement de productivitat variable del personal estatutari de l'Institut CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00834/12)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 4

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ del Sindicat d'Infermeria - SATSE amb relaciˇ al Projecte de llei de restabliment del complement de productivitat variable del personal estatutari de l'Institut CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00828/12)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 5

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ del Consell de ColĚlegis d'Infermeres i Infermers de Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei de restabliment del complement de productivitat variable del personal estatutari de l'Institut CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00838/12)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 6

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ dels serveis informÓtics de l'Institut CatalÓ de la Salut que colĚlaboren en l'avaluaciˇ de les direccions per objectius amb relaciˇ al Projecte de llei de restabliment del complement de productivitat variable del personal estatutari de l'Institut CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00836/12)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.