PonŔncia: Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut

Dia:
Dijous, 16 de marš de 2017
Hora:
15:00h
Lloc:
Sala 2

CarÓcter de la sessiˇ:
Sessiˇ ordinÓria

Ordre del dia

 • 1

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Plataforma per una Atenciˇ SanitÓria Universal a Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00359/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 2

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de SOS Racisme amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00360/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 3

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ del F˛rum CatalÓ d'Atenciˇ PrimÓria amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00367/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 4

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Creu Roja a Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00365/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 5

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ d'Amnistia Internacional de Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00366/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 6

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Societat Catalana de Trasplantaments amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00364/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 7

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Societat Catalana de Trasplantaments amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00421/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 8

  Compareixenša en ponŔncia de Josep Maria MartÝnez RodrÝguez, president de l'Associaciˇ de Trasplantats HepÓtics de Catalunya, amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00418/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.