PonŔncia: Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut

Dia:
Dimarts, 14 de marš de 2017
Hora:
09:45h
Lloc:
Sala 2

CarÓcter de la sessiˇ:
Sessiˇ constitutiva

Ordre del dia

 • 1

  Constituciˇ de la PonŔncia.

 • 2

  Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria (Tram. 200-00018/11)

  Nomenament del ponent relator.

  (Text presentat: BOPC, 239, 67; esmenes a la totalitat: BOPC, 268, 8)

 • 3

  Compareixenša en ponŔncia de Montserrat Gea, investigadora i professora de la Universitat de Lleida, amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00374/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 4

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ del ColĚlegi Oficial de Metges de Barcelona amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00369/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 5

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ del Consell de ColĚlegis de Metges de Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00371/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 6

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ del Consell de ColĚlegis d'Infermeres i Infermers de Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00373/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 7

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Societat Catalana de Medicina Familiar i ComunitÓria amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00370/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 8

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Societat Catalana de Medicina d'UrgŔncies i EmergŔncies amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00372/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 9

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la plataforma Marea Blanca amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00376/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 10

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Federaciˇ de Municipis de Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00361/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 11

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de l'Associaciˇ Catalana de Municipis i Comarques amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00375/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 12

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Federaciˇ de Salut de Comissions Obreres amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00362/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 13

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Federaciˇ de Salut de la Uniˇ General de Treballadors amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00363/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 14

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de l'Espai de l'Immigrant del Raval amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00368/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 15

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de l'Associaciˇ de Malalts del Ronyˇ de Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00420/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.

 • 16

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya amb relaciˇ al Projecte de llei d'universalitzaciˇ de l'assistŔncia sanitÓria, amb cÓrrec a fons p˙blics, a travÚs del Servei CatalÓ de la Salut (Tram. 353-00419/11)

  Comissiˇ de Salut

  Substanciaciˇ.