PonŔncia: Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya

Dia:
Dilluns, 13 de marš de 2017
Hora:
10:30h
Lloc:
Sala de grups

CarÓcter de la sessiˇ:
Sessiˇ ordinÓria

Ordre del dia

 • 1

  Compareixenša en ponŔncia de Jaume RemolÓ Sans, president de l'Associaciˇ d'Inspectors Tributaris de la Generalitat, amb relaciˇ a la Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya (Tram. 353-00303/11)

  Comissiˇ d'Economia i Hisenda

  .

 • 2

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Federaciˇ de Serveis P˙blics de la Uniˇ General de Treballadors amb relaciˇ a la Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya (Tram. 353-00290/11)

  Comissiˇ d'Economia i Hisenda

  .

 • 3

  Compareixenša en ponŔncia de Carles Mateos, responsable de Comissions Obreres a l'AgŔncia TributÓria de Catalunya, amb relaciˇ a la Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya (Tram. 353-00289/11)

  Comissiˇ d'Economia i Hisenda

  .

 • 4

  Compareixenša en ponŔncia de Luis A. Sußrez Arias, degÓ del ColĚlegi de Registradors de Catalunya, amb relaciˇ a la Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya (Tram. 353-00284/11)

  Comissiˇ d'Economia i Hisenda

  .

 • 5

  Compareixenša en ponŔncia de Petra Sßiz, presidenta del Consell de ColĚlegis de Secretaris, Interventors i Tresorers de l'Administraciˇ Local de Catalunya, amb relaciˇ a la Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya (Tram. 353-00281/11)

  Comissiˇ d'Economia i Hisenda

  .