PonŔncia: Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya

Dia:
Divendres, 24 de febrer de 2017
Hora:
11:30h
Lloc:
Sala 1

CarÓcter de la sessiˇ:
Sessiˇ ordinÓria

Ordre del dia

 • 1

  Compareixenša en ponŔncia de JosÚ Antonio Noguera Ferrer, professor de sociologia de la Universitat Aut˛noma de Barcelona, amb relaciˇ a la Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya (Tram. 353-00291/11)

  Comissiˇ d'Economia i Hisenda

  Substanciaciˇ.

 • 2

  Compareixenša en ponŔncia de Miguel ┴ngel Mayo MartÝnez, expert en fiscalitat, amb relaciˇ a la Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya (Tram. 353-00292/11)

  Comissiˇ d'Economia i Hisenda

  Substanciaciˇ.

 • 3

  Compareixenša en ponŔncia d'Antoni Duran Sindreu, assessor fiscal i professor de dret tributari, amb relaciˇ a la Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya (Tram. 353-00304/11)

  Comissiˇ d'Economia i Hisenda

  Substanciaciˇ.

 • 4

  Compareixenša en ponŔncia d'una representaciˇ de la Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i SolidÓria amb relaciˇ a la Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya (Tram. 353-00293/11)

  Comissiˇ d'Economia i Hisenda

  Substanciaciˇ.

 • 5

  Compareixenša en ponŔncia de Xavier Casanovas, especialista en fiscalitat, amb relaciˇ a la Proposiciˇ de llei del Codi tributari de Catalunya i d'aprovaciˇ dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administraciˇ tributÓria de la Generalitat de Catalunya (Tram. 353-00312/11)

  Comissiˇ d'Economia i Hisenda

  Substanciaciˇ.