Comissiˇ de Seguretat ViÓria

Dia:
Dimarts, 9 de maig de 2017
Hora:
15:00h
Lloc:
Sala 4

CarÓcter de la sessiˇ:
Sessiˇ ordinÓria

Ordre del dia

 • 1

  SolĚlicitud de compareixenša de RaŘl Viladrich, president de la Federaciˇ d'Autoescoles de Catalunya, davant la Comissiˇ de Seguretat ViÓria perquŔ informi sobre les condicions d'accÚs a l'examen prÓctic de conduir (Tram. 356-00620/11)

  Grup Parlamentari de Junts pel SÝ

  Debat i votaciˇ de la solĚlicitud de compareixenša.

 • 2

  SolĚlicitud de compareixenša del director general de Protecciˇ Civil davant la Comissiˇ de Seguretat ViÓria perquŔ informi sobre el pla Neucat (Tram. 356-00626/11)

  Alfonso Sßnchez Fisac, del Grup Parlamentari de Ciutadans

  Debat i votaciˇ de la solĚlicitud de compareixenša.

 • 3

  Compareixenša de Celso BesolÝ, president de la Federaciˇ Catalana de Tallers de Reparaciˇ d'Autom˛bils, davant la Comissiˇ de Seguretat ViÓria per a informar sobre la relaciˇ entre el manteniment dels vehicles, les campanyes de seguretat i l'estat del parc m˛bil actual amb la seguretat viÓria i sobre les activitats de la federaciˇ (Tram. 357-00312/11)

  Comissiˇ de Seguretat ViÓria

  Compareixenša.

 • 4

  Compareixenša d'Ole Thornson, president de l'Associaciˇ de Prevenciˇ d'Accidents de TrÓnsit, davant la Comissiˇ de Seguretat ViÓria per a informar sobre les accions i estratŔgies necessÓries per a la reducciˇ de vÝctimes d'accidents i sobre les activitats de l'associaciˇ (Tram. 357-00313/11)

  Comissiˇ de Seguretat ViÓria

  Compareixenša.