Notícies

La Mesa fa la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova

Dilluns, 11 de setembre de 2023. Barcelona

La Mesa fa la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova

Parlament de Catalunya (Jordi Garcia Monte). 2023

Vegeu la galeria d'imatges (10 imatge/s)

La Mesa, encapçalada per la presidenta, Anna Erra, ha participat aquest matí en la tradicional ofrena floral davant el monument a Rafael Casanova, a Barcelona, amb motiu de la Diada Nacional. La presidenta ha recordat que comença una jornada "reivindicativa i festiva", però "amb una nota de condol" per l'atropellament de tren mortal a Montmeló.

A més d'Erra, han participat en l'ofrena les vicepresidentes primera i segona, Alba Vergés i Assumpta Escarp; els secretaris primer i segon, Ferran Pedret i Aurora Madaula; el secretari general, Albert Capelleras, i el lletrat major, Miquel Palomares.

La presidenta ha volgut traslladar el condol a les famílies de les víctimes de la tragèdia de Montmeló i el suport al maquinista, als treballadors sanitaris, als ciutadans de la localitat i a "tots els qui van viure aquesta situació".

D'altra banda, Erra ha assegurat que aquest curs polític que comença el Parlament vol "donar resposta a les necessitats dels ciutadans" i que la cambra intentarà "estar a l'alçada". Així mateix, ha fet una crida perquè "avui s'ompli el carrer" i perquè "la gent continuï sortint" per demostrar "de manera cívica que som un poble que no es rendeix".

Tot seguit, la presidenta s'ha desplaçat a Sant Boi de Llobregat per participar, en representació del Parlament, en l'ofrena floral conjunta davant la tomba de Rafael Casanova.