Notícies

El Parlament recupera la tradicional jornada de portes obertes amb motiu de la diada

Dimarts, 7 de setembre de 2021. Palau del Parlament

Una imatge de la jornada de portes obertes del 2018

Parlament de Catalunya. 2021

Vegeu la galeria d'imatges (1 imatge/s)

El Parlament tornarà a obrir les portes a la ciutadania dissabte coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, després que l'any passat les visites es van haver de fer virtualment a causa de la pandèmia de Covid-19. El Palau del Parlament es podrà visitar sense cita prèvia des de les deu del matí fins a les dues del migdia, i hi haurà mesures per regular l'aforament i evitar així aglomeracions dins l'edifici, a fi de garantir el compliment de les mesures sanitàries.

Els ciutadans accediran a l'edifici per la porta principal del palau i s'hauran de sotmetre al control de temperatura, aplicar-se el gel hidroalcohòlic disponible als dispensadors i dur la mascareta posada en tot moment.

La visita es farà seguint un circuit de sentit únic, que permetrà accedir a la planta noble per l'escalinata d'honor i veure els espais més emblemàtics del palau, com el saló de sessions, el despatx d'audiències, el despatx del Govern, la sala de la Mesa, algunes sales de comissions, el Saló de Passos Perduts o l'auditori.

Diversos plafons informatius amb codis QR en català, castellà, aranès, anglès i francès guiaran els ciutadans durant el recorregut, d'aproximadament mitja hora.

Durant la resta de l'any el Parlament també ofereix visites guiades gratuïtes, que es poden reservar en el web institucional, a l'enllaç https://www.parlament.cat/aulaparlament/visites.