Notícies

El president de la Generalitat compareixerà davant el Ple dimarts, 10 d'octubre, a les sis de la tarda per informar sobre la situació política

Divendres, 6 d'octubre de 2017. Palau del Parlament

Carles Puigdemont durant el ple del 6 de setembre

Parlament de Catalunya (Job Vermeulen). 2017

Vegeu la galeria d'imatges (2 imatge/s)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, compareixerà dimarts, 10 d'octubre, a les sis de la tarda davant el Ple per informar sobre la situació política actual. La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha convocat aquesta tarda la sessió plenària després de la reunió de la Mesa i la Junta de Portaveus.

Puigdemont ha sol·licitat aquesta matí comparèixer davant el Ple mitjançant un escrit adreçat a la presidenta de la cambra.

L'article 169 del Reglament estableix que "en la compareixença, primer intervé el president de la Generalitat, sense limitació de temps; a continuació, els grups parlamentaris, per un temps màxim de deu minuts, per fixar posicions, formular preguntes o fer observacions; el president respon, individualment o conjuntament, sense limitació de temps; els grups poden replicar per un temps de cinc minuts; cada vegada que el president fa una contrarèplica a un grup, aquest té el dret d'intervenir novament per un temps idèntic".