Notícies

La presidenta insta els agents polítics i socials perquè aquesta legislatura sigui la de "l'inici de la fi de la corrupció a Catalunya"

Dimecres, 9 de desembre de 2015. Palau del Parlament

La presidenta durant la salutació inicial de l'acte

Parlament de Catalunya. 2015

Vegeu la galeria d'imatges (1 imatge/s)

La presidenta, Carme Forcadell, ha saludat aquest matí els assistents a la reunió inicial del Pacte Social contra la Corrupció, i ha instat els agents polítics i socials perquè aquesta legislatura sigui la de "l'inici de la fi de la corrupció a Catalunya". A la trobada, que s'ha fet al Parlament coincidint amb el dia mundial contra la corrupció, hi ha han assistit representants de diversos partits polítics i organitzacions de la societat civil.

En una breu salutació inicial, Forcadell ha afirmat que la corrupció és una "xacra que ens afecta a tots" i que els agents polítics, especialment, han de ser els més interessats a eradicar-la. En aquest sentit, la presidenta ha fet referència a la modificació del reglament arran de l'aprovació de la llei de transparència, que s'haurà de desplegar plenament aquesta legislatura i és, ha assegurat, "un pas més" en aquesta lluita.