Notícies

Montserrat Nebot i Núria Tió han pres possessió com a membres del Consell d'Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió
Dimecres, 23 de juny de 2004. Palau del Parlament

Aquest matí, el president del Parlament, Ernest Benach, ha presidit l'acte de presa de possessió de dos nous membres del Consell d'Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió: Montserrat Nebot i Núria Tió.

A l'acte, hi eren presents el vicepresident primer del Parlament, Higini Clotas; la secretària segona, Carmen Carretero; el director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, Joan Majó, i la presidenta de la Comissió de Control de la CCRTV del Parlament, Carme-Laura Gil, a més de diputats i de consellers del Consell d'Administració de l'ens públic.

En el seu discurs, Ernest Benach ha encoratjat les dues noves integrants del Consell, els ha desitjat sort i s'ha mostrat satisfet «que les dues noves incorporacions siguin dones, i comencem a corregir una composició que presenta un biaix de gènere quant a la representativitat de la societat catalana».

El president del Parlament ha dit que «TV3 i Catalunya Ràdio són eines fonamentals per a garantir una informació veraç, acurada i immediata, que arribi a tota la ciutadania» i que són «peces clau en l'engranatge nacional», perquè ?ha assegurat Benach? «si no comuniquem Catalunya, Catalunya s'apaga» com una flama.

Benach, que també ha tingut paraules d'agraïment per la tasca duta a terme pels membres del Consell d'Administració sortints, Enric Marín i Joan Josep López Burniol, ha recordat que el Parlament té «un deure pendent, el de la Llei de l'audiovisual de Catalunya, que confiem que tiri endavant aquesta legislatura».

Fotos: Parlament de Catalunya