Notícies

L'Associació d'Antics Diputats lliura el quart premi Conviure a Catalunya a les escoles Mestre Morera i Garbí

Dimarts, 25 de maig de 2010. Palau del Parlament

Benach, Rigol i Sanabra amb els directors dels centres premiats, Noemí Rocabert (Escola Mestre Morera) i Jordi Carmona (Escola Garbí)

Parlament de Catalunya. 2010

Vegeu la galeria d'imatges (3 imatge/s)

L'Associació d'Antics Diputats ha lliurat en un acte al Parlament el quart premi Conviure a Catalunya als programes pedagògics presentats per les escoles Mestre Morera, de Barcelona, i Garbí, d'Esplugues de Llobregat. Ernest Benach ha presidit l'acte acompanyat de Joan Rigol, expresident de la cambra i president de l'associació, i Flora Sanabra, secretària de la junta de l'entitat. A l'acte també hi han assistit altres exdiputats.

Aquest certamen, que organitza l'Associació d'Antics Diputats, premia un projecte pedagògic per a alumnes del sistema educatiu no universitari de Catalunya que tingui per objectiu formar les noves generacions en els valors de la democràcia, l'autogovern, la participació política, la convivència, el diàleg i la solidaritat. El premi valora a més la relació entre el programa i les activitats del Parlament.

El programa premiat de l'Escola Mestre Morera és 'La màgica convivència', i el de l'Escola Garbí, 'La vida social'. El jurat va acordar distingir aquests dos projectes d'entre els onze que es van presentar en aquesta edició i repartir la dotació del premi entre tots dos: 2.000 euros per al primer i 1.000 per al segon.