Notícies

La presidenta rep els representants d'Adifolk i dels participants en les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

Dilluns, 4 de setembre de 2023. Palau del Parlament

La presidenta amb els representants d'Adifolk i participants en les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

Parlament de Catalunya (Francesc Xavier Subias Salvó). 2023

Vegeu la galeria d'imatges (5 imatge/s)

La presidenta, Anna Erra, ha rebut aquesta tarda el president i el vicepresident de l'Associació per a la Difusió del Folklore (Adifolk), Ivan Besora i Oriol Ramírez. A la trobada hi han assistit també representants dels grups folklòrics de Sèrbia, l'Argentina i Eslovàquia que enguany participen en la cinquanta-unena edició de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya.

La presidenta ha donat la benvinguda al Parlament a les delegacions i ha agraït la contribució d'Adifolk "a l'intercanvi de cultures" i el paper de l'entitat a l'hora de "donar a conèixer arreu la cultura i les tradicions catalanes". En aquest sentit, Erra ha remarcat que el treball d'Adifolk demostra la "voluntat que tenim com a país de donar-nos a conèixer", i ha destacat la participació de l'entitat en la celebració de l'Onze de Setembre al Parlament, amb actuacions de cultura popular, al matí, davant la façana del palau.

Besora ha agraït al Parlament el fet de poder compartir la diada i el "suport constant" de la institució.