Notícies

La vicepresidenta primera rep els participants en les jornades internacionals folklòriques d'Adifolk

Dilluns, 5 de setembre de 2022. Palau del Parlament

La vicepresidenta primera rep els participants en les jornades internacionals folklòriques d'Adifolk

Parlament de Catalunya. 2022

Vegeu la galeria d'imatges (5 imatge/s)

La vicepresidenta primera en funcions de presidenta, Alba Vergés, ha rebut aquesta tarda al despatx d'audiències els organitzadors i els participants de la cinquantena edició de les jornades internacionals folklòriques de Catalunya, organitzades per l'Associació per a la Difusió del Folklore (Adifolk) i que van començar dijous. Alguns dels grups participants actuaran també diumenge en la celebració oberta a tota la ciutadania que es farà a les portes del Parlament, una commemoració popular amb concerts i mostres de cultura popular i gastronòmica amb què també se celebrarà el norantè aniversari de la institució.

A la trobada d'avui hi han participat representants de les delegacions de Bulgària, el Brasil, Kènia i Romania, a més dels responsables d'Adifolk i del Consejo Internacional de Organizaciones de Festivales de Folklore y las Artes Tradicionales, de l'Estat espanyol.

En el discurs que ha pronunciat, Vergés ha donat la benvinguda al Parlament a les delegacions, ha posat en valor la feina d'Adifolk, que durant cinquanta edicions ha organitzat aquestes jornades que apleguen tradicions d'arreu del món, i ha destacat la importància de valorar la cultura popular.

El president d'Adifolk, Ivan Besora, ha agraït al Parlament la rebuda que cada any ofereix als participants en les jornades.