Notícies

 

El Ple farà en la sessió que comença dimecres de la setmana que ve el debat de totalitat del Projecte de llei de foment de l'associacionisme

Dimarts, 17 de maig de 2022. Palau del Parlament

El Ple farà en la sessió que comença dimecres de la setmana que ve el debat de totalitat del Projecte de llei de foment de l'associacionisme

Parlament de Catalunya. 2022

Vegeu la galeria d'imatges (4 imatge/s)

El Ple farà la setmana vinent, en la sessió que començarà dimecres al matí i acabarà dijous al vespre, el debat de totalitat del Projecte de llei de foment de l'associacionisme, segons que han acordat aquest matí la Mesa i la Junta de Portaveus.

El ple començarà dimecres a les nou del matí amb la sessió de control, primer amb les preguntes als consellers i després al president de la Generalitat, Pere Aragonès. L'ordre del dia també inclou el debat de totalitat del Projecte de llei de foment de l'associacionisme, que arriba al Ple sense cap esmena a la totalitat, deu interpel·lacions dels grups als consellers i el debat i la votació de nou mocions.

Acords de la Mesa
Abans de la reunió amb la Junta de Portaveus, la Mesa també ha admès a tràmit l'escrit de JxCat en què retira la signatura i el suport a la Proposició de llei de modificació de la Llei 1/1998, del 7 de gener, de política lingüística, i de la Llei 35/2010, de l'1 d'octubre, de l'occità, aranès a l'Aran. A més, el màxim òrgan de govern de la cambra també ha admès a tràmit una proposició de llei de Cs sobre la implantació d'un programa trilingüe d'alternança de llengües i d'un programa de capacitació intensiva en llengua anglesa per a docents.