Notícies

El Parlament fa un minut de silenci per les víctimes de la Covid-19

Dimecres, 27 de maig de 2020. Palau del Parlament

El Parlament fa un minut de silenci per les víctimes de la Covid-19

Parlament de Catalunya. 2020

Vegeu la galeria d'imatges (3 imatge/s)

El president, Roger Torrent, altres membres de la Mesa i representants de tots els grups i subgrups parlamentaris han fet avui a les dotze del migdia davant la façana del Palau del Parlament un minut de silenci en senyal de dol per les víctimes de la Covid-19.

A més de Torrent, han participat en el minut de silenci els vicepresidents primer i segon, Josep Costa i Joan García; el secretari segon, David Pérez, i la secretària quarta, Rut Ribas; els presidents dels grups de Cs, Carlos Carrizosa, de JxCat, Albert Batet, del PSC-Units, Miquel Iceta, i de CatECP, Jéssica Albiach; la diputada del grup d'ERC Jenn Díaz; els dels subgrups de la CUP i del PPC Carles Riera i Santi Rodríguez respectivament, i el secretari general de la cambra, Xavier Muro.

La concentració s'ha fet amb una distribució adaptada a les mesures establertes per contenir la transmissió del coronavirus, i per aquest motiu només hi ha participat un representant de cada grup i subgrup. Alguns treballadors de la cambra també s'hi han sumat respectant la distància de seguretat.

La Comissió de Territori, que aquest matí fa una sessió per videoconferència en què compareix telemàticament el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, també s'ha aturat momentàniament a les dotze per sumar-se al dol.