NotÝcies

El Parlament farÓ la setmana vinent el debat general sobre la Catalunya real demanat per Cs

Dimarts, 16 de juliol de 2019. Palau del Parlament

La Junta de Portaveus abans de comenšar la reuniˇ d'aquest migdia

Parlament de Catalunya. 2019

Vegeu la galeria d'imatges (1 imatge/s)

El Parlament farÓ la setmana vinent el darrer ple ordinari d'aquest perÝode de sessions, que inclourÓ el debat general sobre la Catalunya real, demanat per Cs. El ple comenšarÓ dimarts a la tarda amb les interpelĚlacions i acabarÓ dijous a la tarda amb el debat i la votaciˇ de les propostes de resoluciˇ presentades pels grups i subgrups parlamentaris al debat general.

La sessiˇ comenšarÓ dimarts a les tres de la tarda amb la substanciaciˇ de les interpelĚlacions que presentin els grups i subgrups, i es reprendrÓ dimecres a les deu amb la sessiˇ de control al Govern i al president de la Generalitat, Quim Torra.

DesprÚs de la sessiˇ de control, a quarts de dotze del migdia, comenšarÓ el debat general sobre la Catalunya real, que s'allargarÓ fins dimecres a la tarda. El debat s'iniciarÓ amb la intervenciˇ de Cs per un temps de trenta minuts. Tot seguit, intervindrÓ el president de la Generalitat sense lÝmit de temps, i desprÚs ho faran els grups i subgrups seguint l'ordre de major a menor representaciˇ, acabant, per˛, per ERC i JxCat. Els grups tindran quinze minuts per intervenir, i els subgrups, set i mig. DesprÚs, el president de la Generalitat tornarÓ a tenir el torn de paraula, i, a l'˙ltim, se n'obrirÓ un de deu minuts per als grups i de cinc per als subgrups.

Acabat el debat s'obrirÓ un termini perquŔ els grups i subgrups puguin presentar propostes de resoluciˇ que hi siguin congruents, que la cambra votarÓ dijous a la tarda.

Dijous al matÝ el ple es reprendrÓ amb el debat per validar o derogar el Decret llei 12/2019, del 9 de juliol, de mesures urgents en matŔria tributÓria i de lluita contra el frau fiscal. TambÚ dijous, la cambra debatrÓ i votarÓ vuit mocions.
Durant aquest darrer ple ordinari del perÝode de sessions tambÚ es llegirÓ la declaraciˇ institucional aprovada en "El Parlament de les Dones" l'1 de juliol.