Notícies

El Ple farà en l'última sessió de l'any els debats monogràfics sobre el 6 i 7 de setembre de 2017 i la infància

La sessió començarà dilluns a les 17 h amb les interpel·lacions al Govern i acabarà dijous a la tarda. La sessió de control serà dimecres a les 10 h

Divendres, 14 de desembre de 2018. Palau del Parlament

Vista general d'un moment del ple d'aquesta setmana

Parlament de Catalunya. 2018

Vegeu la galeria d'imatges (1 imatge/s)

Dilluns, 17 de desembre, a les cinc de la tarda començarà el darrer ple previst per a aquest període de sessions amb les interpel·lacions dels grups al Govern. La sessió s'allargarà fins dijous a la tarda i inclourà també els debats monogràfics sol·licitats per Cs sobre la protecció de la infància i "el cop a la democràcia iniciat el 6 i el 7 de setembre de 2017"; la sessió de control al Govern i al president de la Generalitat, Quim Torra; les votacions de les sol·licituds de Cs i el PSC-Units perquè Torra comparegui davant la cambra per informar de la situació dels treballadors públics, i sis mocions.

La sessió es reprendrà dimarts a les nou del matí amb les darreres interpel·lacions de l'ordre del dia.

A continuació, als volts de les deu, començarà el debat sobre la protecció de la infància, que previsiblement continuarà a la tarda. Dimarts a la tarda també és previst que el Ple faci els debats i les votacions de les primeres mocions de l'ordre del dia.

Dimecres a les deu, com és habitual, la cambra farà la sessió de control als consellers i al president de la Generalitat, i tot seguit debatrà i votarà les dues sol·licituds perquè Torra comparegui per informar sobre "l'acció del Govern davant la greu situació laboral i les reivindicacions dels servidors públics de l'Administració i el sector públic de la Generalitat" (Cs) i "l'acció del Govern davant el deteriorament dels serveis públics i les condicions laborals dels treballadors" (PSC-Units).

A continuació, previsiblement dimecres al migdia, començarà el debat sobre els fets del 6 i el 7 de setembre de 2017, que continuarà a la tarda, i a continuació és previst que la cambra faci els debats i les votacions de les darreres mocions de l'ordre del dia.

Dijous al matí no hi haurà sessió, que es reprendrà a la tarda amb les votacions de les propostes de resolució que presentin els grups arran dels dos debats monogràfics. Cada grup o subgrup en podrà presentar un màxim de deu per cadascun dels dos debats.