Notícies

Torrent: "Gràcies, presidenta Forcadell, per tantíssima dignitat"

Divendres, 9 de novembre de 2018. Palau del Parlament

Treballadors i diputats de la cambra han assistit a la concentració

Parlament de Catalunya. 2018

Vegeu la galeria d'imatges (2 imatge/s)

Treballadors del Parlament, diputats i membres de la Mesa i del Govern han participat aquest matí a l'auditori del Palau del Parlament en la concentració convocada per l'Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes per donar suport a Carme Forcadell, que avui fa un any que va passar la primera nit a la presó, quan encara era presidenta de la cambra. En el seu discurs, el president, Roger Torrent, ha demanat "no tancar els ulls davant la injustícia".

"Avui que ens sents malgrat l'espessor de les parets, moltíssimes gràcies, presidenta Forcadell, per tantíssima dignitat", ha dit Torrent, que així mateix ha destacat l'estima que els treballadors de la cambra tenen per Forcadell, una persona "innocent", ha asseverat, que "l'únic que ha fet és exercir amb responsabilitat la seva tasca i defensar els drets fonamentals".

"És innocent com la resta de presos i preses i exiliats i exiliades, que són víctimes d'una injustícia inacceptable", ha continuat. I ha conclòs: "La presidenta Forcadell sempre deia: 'No tanqueu els ulls davant la injustícia, no podem fer veure que no existeix.' Li ho devem a ella, ella que ara n'és víctima. Seguirem treballant tant com calgui fins que els presos i els exiliats siguin lliures."