Notícies

El debat sobre la recuperació de la convivència acaba amb l'aprovació de trenta resolucions

Dijous, 11 d'octubre de 2018. Palau del Parlament

El debat sobre la recuperació de la convivència acaba amb l'aprovació de trenta resolucions

Parlament de Catalunya. 2018

Vegeu la galeria d'imatges (27 imatge/s)

El debat sobre la priorització de l'agenda social i la recuperació de la convivència, sol·licitat per Cs, ha acabat aquesta tarda amb l'aprovació de trenta resolucions de tots els grups i subgrups parlamentaris.

En la sessió d'aquesta tarda, el Ple ha fet un minut de silenci per les víctimes mortals provocades pels aiguats a Sant Llorenç des Cardassar, a Mallorca. El president, Roger Torrent, ha manifestat als familiars el condol i la solidaritat de la cambra.

Resolucions aprovades
Les resolucions aprovades aquesta tarda són: 4 del PSC-Units (les número 1, 2, 7 i 9); 3 de la CUP (les 1, 2 i 6); 3 de CatECP (les 3, 4 i 5); 3 de Cs (les 2, 4 i 8); 3 del PPC (les 3, 4 i 6); 10 de JxCat i ERC (les 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 i 11); 2 de JxCat (les 12 i 13), i 2 d'ERC (les 14 i 15).

Els grups i subgrups havien presentat cinquanta-quatre propostes de resolució arran d'aquest debat, que va començar dimecres al migdia. A més, el PSC-Units i CatECP n'havien presentat una de transaccional que la cambra ha rebutjat.

Abans de les votacions, els representants dels grups i subgrups han defensat les propostes de resolució que han presentat. En el debat hi han intervingut Lorena Roldán (Cs), Esther Niubó (PSC-Units), Yolanda López (CatECP), Maria Sirvent (CUP), Alejandro Fernández (PPC), Marta Vilalta (ERC) i Lluís Font (JxCat).