Notícies

La reunió de dilluns dels presidents Torra i Sánchez centra la sessió de control del Ple

Dijous, 5 de juliol de 2018. Palau del Parlament

El president de la Generalitat responent una pregunta durant la sessió de control

Parlament de Catalunya. 2018

Vegeu la galeria d'imatges (16 imatge/s)

La primera reunió que el president de la Generalitat, Quim Torra, tindrà dilluns amb el del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha estat el tema central de la sessió de control del Ple d'aquest matí.

Pràcticament tots els caps de files dels grups han dedicat a aquesta qüestió la seva pregunta al president. Inés Arrimadas (Cs), Albert Batet (JxCat), Anna Caula (ERC), Xavier Domènech (CatECP) i Xavier García Albiol (PPC) li han demanat per l'enfocament, les intencions o les expectatives amb relació a aquesta trobada, a què també s'ha referit Miquel Iceta (PSC-Units), que ha centrat, però, la seva pregunta en els objectius de treball de les comissions bilaterals i mixtes amb l'executiu espanyol.

En el torn de preguntes al Govern, els consellers han respost les relatives a les delegacions exteriors, els treballadors públics, el model sanitari (Cs), les polítiques de gènere, les polítiques d'acollida de refugiats (JxCat), les polítiques de prevenció de les agressions sexuals, l'estratègia marítima (ERC), la violència masclista (PSC-Units), la política turística (CatECP) i l'externalització de serveis competència del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (CUP).