Notícies

El Parlament crida la ciutadania a participar en la lectura pública amb motiu de la diada de Sant Jordi, divendres 21 d'abril, d'11 h a 13 h

Dimarts, 11 d'abril de 2017. Palau del Parlament

Full informatiu de la lectura pública Lletres al Parlament 2017

Parlament de Catalunya. 2017

Vegeu la galeria d'imatges (1 imatge/s)

El Parlament convida la ciutadania a participar en la lectura pública de 'Memòries', d'Aurora Bertrana, el divendres 21 d'abril, amb motiu de la diada de Sant Jordi.

Enguany, aquesta lectura col·lectiva, "Lletres al Parlament", es farà per primer cop fora del palau, davant la façana, al parc de la Ciutadella, i hi podran participar tots els ciutadans des de les onze del matí fins a la una del migdia.

La presidenta, Carme Forcadell, el conseller de Cultura, Santi Vila, i la directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Laura Borràs, obriran l'acte i la lectura, en què també és previst que participin altres representants institucionals i diputats.

Als ciutadans que hi vulguin prendre part, se'ls facilitarà un fragment per llegir.

L'acte se suma a la celebració de l'Any Bertrana, que commemora el 150è i el 125è aniversari, respectivament, dels naixements de Prudenci i d'Aurora Bertrana.

A més de 'Memòries', a l'acte també s'hi podrà llegir 'La poesia', d'Antònia Vicens, el poema, disponible en vint llengües, escollit per la ILC per celebrar el Dia Mundial de la Poesia 2017.

Durant la lectura, el quartet de saxos Kebyart Ensemble, integrat per estudiants de l'Escola Superior de Música de Catalunya, interpretarà diverses peces musicals.

Aquesta serà la tretzena edició d'aquesta lectura pública, que la cambra organitza amb la col·laboració de la ILC.

La lectura s'emetrà en directe pel web del Parlament i es podrà seguir a les xarxes socials amb l'etiqueta #StJordiParlament.