En compliment de la Resolució 9/XIII del Parlament de Catalunya, sobre el canvi de denominació de la legislatura, aprovada pel Ple en la sessió 7, del 2 de juny de 2021 (BOPC 50/13, del 04.06.2021), la legislatura actual passa a denominar-se catorzena legislatura a partir del 4 de juny de 2021.

Declaracions de la Junta de Portaveus

Declaració de la Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya de suport a l'activista Marcel Vivet

Adoptada per la Junta de Portaveus el dia 16 de juny de 2021


Arran de la sentència de la Secció 21a de l'Audiència Provincial de Barcelona que ha condemnat l'activista Marcel Vivet a cinc anys de presó, el Parlament de Catalunya manifesta la seva solidaritat i suport a Marcel Vivet, la seva família i les seves amistats davant d'aquesta condemna absolutament desproporcionada que pot enviar-lo a la presó els propers mesos.
El Parlament de Catalunya expressa el seu suport a les més de tres mil persones represaliades per motius polítics els darrers anys arreu dels Països Catalans.
El Parlament de Catalunya demana al Govern que es retiri com a acusació particular de totes les causes obertes per l'exercici del dret a la lliure manifestació.

Palau del Parlament, 16 de juny de 2021

G. P. de la Candidatura d'Unitat Popular - Un Nou Cicle per Guanyar , G. P. d'Esquerra Republicana, G. P. de Junts per Catalunya, G. P. d'En Comú Podem