Declaracions institucionals

Declaració de la Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya de rebuig de l'escarni a la seu del Partit Popular de Catalunya

Aprovada per la Junta de Portaveus el 28 de març de 2017


El Parlament de Catalunya, com a institució representativa del poble de Catalunya i cristal·litzadora del pluralisme social i polític de la societat catalana, rebutja fermament l'escarni i l'ocupació que el grup polític Arran va organitzar el 27 de març a la seu del Partit Popular de Catalunya a Barcelona.

El respecte cap a totes les formacions polítiques democràtiques és la base del sistema institucional català. La discrepància política i ideològica és garantia de pluralisme, però la legítima discrepància no pot ésser mai un motiu per a justificar la intimidació i la violència.

En aquest sentit, el Parlament de Catalunya reitera el seu compromís amb el pluralisme i el respecte a totes les opcions polítiques.

Palau del Parlament, 28 de març de 2017

Marta Rovira i Vergés, Portaveu del GP JS; Carlos Carrizosa Torres, Portaveu del GP CS; Eva Granados Galiano, Portaveu del GP Socialista; Joan Coscubiela Conesa, Portaveu del GP CSQP; Alejandro Fernández Álvarez, Portaveu del GP PPC