Declaracions institucionals

Declaració de la Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya de condemna del terrorisme i de suport a les víctimes d'atemptats terroristes

Palau del Parlament, 15 de març de 2016


La Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya, amb motiu de la commemoració del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, vol retre homenatge a totes les víctimes del terrorisme, sense exclusió, i expressar-hi el seu compromís permanent.

La Junta del Portaveus del Parlament de Catalunya reitera el rebuig a totes les formes de terrorisme, sense exclusió, i es compromet a reforçar el marc institucional de convivència pacífica i democràtica i els valors que representa, alhora que expressa la seva solidaritat amb les víctimes i en reconeix la dignitat. Aquest reconeixement vol ésser una manifestació de gratitud i una manera de reafirmar el compromís per llur record i memòria.

La Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya, amb el propòsit de refermar el seu compromís i preservar la memòria i el record de les víctimes del terrorisme, conferirà caràcter anual a la commemoració de l'11 de març, declarat per la Unió Europea dia dedicat al record de les víctimes d'atacs terroristes i a llurs famílies i amics.

Palau del Parlament, 11 de març de 2016

Marta Rovira i Vergés, Portaveu del Grup Parlamentari de Junts pel Sí; Carlos Carrizosa Torres, Portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans; Eva Granados Galiano, Portaveu del Grup Parlamentari Socialista; Joan Coscubiela Conesa, Portaveu del Grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot; Josep Enric Millo i Rocher, Portaveu del Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya