El president es reuneix amb entitats municipalistes i sindicats en el marc del front unitari per la democràcia

04/04/2018  -  Palau del Parlament.
El president es reuneix amb entitats municipalistes i sindicats en el marc del front unitari per la democràcia

El president amb els representants de l’AMI i l’ACM | 04/04/18 | Parlament de Catalunya

El president, Roger Torrent, s’ha reunit aquesta tarda amb els representants de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i dels sindicats USTEC i UAC-CATAC en el marc dels contactes que du a terme per configurar un front unitari per la democràcia i els drets civils i polítics. Al migdia també ho ha fet amb els de la Unió de Federacions Esportives Catalanes.

A la reunió amb les entitats municipalistes hi han assistit, per part de l’ACM, el president, David Saldoni, els vicepresidents, Fermí Santamaria, Josep Caparrós i Estefania Rufach, i el secretari general, Marc Pifarré, i, per part de l’AMI, el president, Josep Maria Cervera, i els vicepresidents, Eudald Calvo, Anabel Moreno, Josep Maria Corominas, Montserrat Fornells, Andreu Francisco i Mercè Esteve.

L’objectiu del president és mantenir contactes amb partits, sindicats, entitats i organitzacions rellevants de la societat civil per “articular una resposta conjunta i unitària” davant les detencions i els empresonaments de dirigents polítics catalans i els “atacs a la democràcia” que es produeixen a Catalunya.

Galeria d'imatges