La botiga del Parlament

La botiga del Parlament

Per adreçar-vos a la botiga del Parlament:

Telèfon:
933 046 545

Correu electrònic:

Adreça:
Palau del ParlamentParc de la Ciutadella, s/n.08003 – Barcelona

La Botiga del Parlament és a l’ala esquerra de la planta baixa del Palau, a tocar de la cafeteria restaurant. És oberta a tots els ciutadans. Per a poder-hi accedir només cal passar un tràmit d’identificació.

Atenció al públic:
Truqueu-nos amb antelació al telèfon 933 046 545 i us hi atendrem.

Articles

A la Botiga podeu trobar una oferta molt variada d’articles personalitzats amb el logotip corporatiu: gorres, samarretes, cava, tasses, clauers, imants, punts de llibre, didals de ceràmica, ossets de peluix, llapis, bolígrafs, llibretes, jocs de cafè, maquetes retallables del Palau, penja-bosses, paraigües, miniratolins…

Pel que fa als complements de vestir, la Botiga té un ampli assortiment de corbates, mocadors i fulards en seda natural, dissenyats en exclusiva per Josep Abril, Armand Basi, Lydia Delgado i Toni Miró.

Us oferim també la nostra línia de joieria en plata de llei, “Elements”. És una col·lecció creada a partir del logotip de la institució i de peces arquitectòniques i ornamentals del Palau del Parlament, dissenyades per Jordi Vall.

Si voleu fer un tomb virtual pel Palau del Parlament, la Botiga disposa d’un DVD, en català i subtitulat en set altres llengües, que us hi acompanyarà. També podeu gaudir de CD musicals sobre història i llegendes de Catalunya.

Arran de la col·laboració del Parlament de Catalunya amb el Centre d’Iniciatives per a la Reinserció de la Generalitat, posem a la vostra disposició el davantal impermeabilitzat i la bossa-bandolera manufacturats pels interns de les presons de Catalunya.

D’altra banda, la Botiga del Parlament us ofereix una col·lecció de pòsters i imants que reprodueixen una selecció de cartells de la Col·lecció Fornas. Us oferim sis reproduccions en mida DIN A3 o 70 x 100 cm, en paper estucat de 170 g, i els equivalents en suport magnètic de 8 x 5 cm.