La botiga del Parlament

Per adreçar-vos a la botiga del Parlament:

Telèfon:
933 046 545

Correu electrònic:

Adreça:
Palau del ParlamentParc de la Ciutadella, s/n.08003 – Barcelona

La Botiga del Parlament és a l’ala esquerra de la planta baixa del Palau, a tocar de la cafeteria restaurant. És oberta a tots els ciutadans. Per a poder-hi accedir només cal passar un tràmit d’identificació.

Atenció al públic:
Truqueu-nos amb antelació al telèfon 933 046 545 i us hi atendrem.

Articles

A la Botiga podeu trobar una oferta molt variada d’articles personalitzats amb el logotip corporatiu: gorres, samarretes, tasses, clauers, imants, punts de llibre, didals de ceràmica, ossets de peluix, joc dels castellers, llapis, bolígrafs, llibretes, maquetes retallables del Palau, petjapapers, paraigües, miniratolins…

Pel que fa als complements de vestir, la Botiga té un ampli assortiment de corbates, mocadors i fulards en seda natural, dissenyats en exclusiva per Josep Abril, Armand Basi, Lydia Delgado i Toni Miró.

Us oferim també la nostra línia de joieria en plata de llei, “Elements”. És una col·lecció creada a partir del logotip de la institució i de peces arquitectòniques i ornamentals del Palau del Parlament, dissenyades per Jordi Vall.

D’altra banda, la Botiga del Parlament us ofereix una col·lecció de pòsters i imants que reprodueixen una selecció de cartells de la Col·lecció Fornas. Us oferim sis reproduccions en mida DIN A3 o 70 x 100 cm, en paper estucat de 170 g, i els equivalents en suport magnètic de 8 x 5 cm.