Aplicacions mòbils del Parlament

Aplicacions mòbils del Parlament 2017-07-26T19:19:49+00:00

Amb l’objectiu de continuar potenciant la participació dels ciutadans en l’activitat parlamentària, el Parlament ha desenvolupat aplicacions natives per a IOS i Android per a la consulta dels vídeos del Canal Parlament, i també una web optimitzada per a aquests dispositius, que permet l’accés als continguts més consultats del website parlament.cat.

Canal Parlament

Descarregueu-vos vos l’aplicació gratuïta del Canal Parlament per a iPhone, Android o iPad.

La TV del Parlament us ofereix en directe i diferit:

  • Plens
  • Comissions
  • Actes
  • Conferències de premsa
  • Reportatges

Tot el que passa al Parlament és al vostre abast. Podreu consultar els vídeos i compartir-los a través de les xarxes socials.

Atès l’elevat volum de vídeos del Canal Parlament l’aplicació només dóna accés a la consulta dels vídeos més recents, oferint la possibilitat d’accedir a la totalitat dels vídeos des de la pàgina oficial del Parlament: www.canalparlament.cat

Per descarregar les aplicacions al vostre dispositiu mòbil:

Portal mòbil del Parlament

Parlamentcat.mobi és una web optimitzada per a dispositius mòbils, que permet l’accés als continguts més consultats del website parlament.cat.

A través d’aquesta aplicació podreu accedir als principals continguts que ofereix el web del Parlament: publicacions oficials, notícies, agenda, textos aprovats, iniciatives legislatives, declaracions institucionals, i informació sobre els serveis que ofereix el Parlament.