Skip to Main Content

Capcalera fixa

Cerca

Eines de compartició

EMISSIÓ EN DIRECTE DE SESSIONS PLENÀRIES

Seleccioneu aquest codi html per a inserir les sessions del ple en directe en la vostra pàgina web. El codi és vàlid per a totes les sessions.

ALTRES EMISSIONS EN DIRECTE

Seleccioneu el codi html coresponent a la sessió en directe que us interessi inserir en la vostra pàgina web. El codi només és vàlid mentre dura l'emissió.

15:00 - Comissió d'Igualtat i Feminismes - Comissió de Recerca i Universitats

Vídeos en diferit

  • Podeu compartir l’enllaç al vídeo sencer seleccionant la URL que apareix a la solapa “Compartir”. També podeu seleccionar un moment d’inici del vídeo per a compartir l’enllaç a partir d’aquest punt.

    Podeu també descarregar tot el vídeo per a desar-lo al vostre dispositiu.

  • Si ho preferiu, podeu retallar i descarregar-vos una part del vídeo:
    1. Seleccioneu en la barra de temps del visor el moment a partir del qual voleu descarregar el vídeo i cliqueu damunt la icona al costat de “inici”; feu el mateix per al moment de finalització i cliqueu damunt la icona al costat de “final”. Si es tracta d’un vídeo indexat, podreu seleccionar el punt de l’ordre del dia o la intervenció que vulgueu descarregar; amb aquesta opció ja s’omplen automàticament els punts d’inici i final.
    2. Introduïu una adreça de correu electrònic i sol·liciteu la descàrrega.
    3. Quan la sol·licitud s’hagi processat, rebreu un missatge de correu en què se us indicarà un enllaç per accedir i descarregar el vídeo sol·licitat.