Skip to Main Content

Capcalera fixa

Cerca

Què és Canal Parlament?

Imatge: canal parlament

Canal Parlament és una plataforma audiovisual que té per objectiu divulgar l'activitat del Parlament de Catalunya. Amb vocació de servei públic, posa tota la seva producció a disposició dels mitjans de comunicació i del conjunt de la ciutadania.

Emet en directe per la web www.parlament.cat tots els actes públics que tenen lloc a la seu parlamentària: els plens, les comissions, les diputacions permanents, els actes institucionals i les conferències de premsa, continguts a què els usuaris també poden accedir en diferit. També produeix vídeos divulgatius sobre el funcionament i l’activitat de la institució, seu del pluralisme polític.

La primera emissió de Canal Parlament va ser el 17 de novembre de 2003. Fins l’agost de 2019 la producció era en definició estàndard (SD). Des del 10 de setembre de 2019 les emissions són en alta definició (HD), després haver culminat un procés de renovació tecnològica de les instal·lacions audiovisuals de la institució per garantir una producció de més qualitat i adaptada a les necessitats actuals.

Canal Parlament vol contribuir a apropar els ciutadans a la institució fent accessible la seva activitat legislativa i els debats polítics i socials que tenen lloc al Parlament, i afavorint també d’aquesta manera la transparència i un major coneixement de dels diputats i de les diputades i dels seus respectius posicionaments.