Skip to Main Content

Capcalera fixa

Cerca

Reproductor

Títol video

Comissió de Justícia. 23/06/2016

23/06/16 10:09 - sessió ordinària

Funcionament

Les emissions de Canal Parlament són adaptatives, és a dir, es generen diverses qualitats de vídeo i àudio per tal que des de la web es reprodueixi la més idònia segons l'amplada de banda de la vostra connexió.

Mentre dura l’emissió i fins que no s’enllesteix la indexació per criteris parlamentaris, podreu consultar el vídeo amb la tecnologia "time shifting", que us permet aturar o retrocedir en l’emissió (segons la durada, pot tenir un o més segments). Posteriorment, si es tracta d’una sessió parlamentària, aquest vídeo és substituït per una nova versió, que recull tota la seqüència i les intervencions del debat.

Quan se selecciona un punt de la seqüència del debat, la solapa “Intervencions” mostra únicament les relatives a aquest punt de l’ordre del dia; si s’elimina aquest filtre, es mostren totes les intervencions de la sessió. Si se selecciona una intervenció, el visor es posiciona en el punt corresponent.

Els vídeos que integren les sessions es van publicant a mesura que estan disponibles. Això implica que mentre se'n fa el processament es pot consultar la part inicial d'una sessió, ja processada, però encara no totes les intervencions.

Dades

Seleccioneu una intervenció per a obtenir-ne informació

Punts de l'ordre del dia

No hi ha punts de l'orde del dia associats

Intervinents

No hi ha intervinents

Ordre del dia

Descarregar

Informació

La descàrrega dels vídeos comporta l’acceptació de les condicions d'ús dels continguts recollides en l'avís legal, que defineix i limita la utilització, modificació i difusió d'aquests continguts.

Premeu el botó per descarregar el vídeo i, quan se us obri, seleccioneu l’opció per a desar-lo.

Compartir

Seqüència del debat

Intervencions

Vídeos relacionats