Skip to Main Content

Capcalera fixa

Cerca

Reproductor

Títol video

Ple del Parlament. 21/10/2020

21/10/20 09:17 - sessió ordinària

Funcionament

Les emissions de Canal Parlament són adaptatives, és a dir, es generen diverses qualitats de vídeo i àudio per tal que des de la web es reprodueixi la més idònia segons l'amplada de banda de la vostra connexió.

Mentre dura l’emissió i fins que no s’enllesteix la indexació per criteris parlamentaris, podreu consultar el vídeo amb la tecnologia "time shifting", que us permet aturar o retrocedir en l’emissió (segons la durada, pot tenir un o més segments). Posteriorment, si es tracta d’una sessió parlamentària, aquest vídeo és substituït per una nova versió, que recull tota la seqüència i les intervencions del debat.

Quan se selecciona un punt de la seqüència del debat, la solapa “Intervencions” mostra únicament les relatives a aquest punt de l’ordre del dia; si s’elimina aquest filtre, es mostren totes les intervencions de la sessió. Si se selecciona una intervenció, el visor es posiciona en el punt corresponent.

Els vídeos que integren les sessions es van publicant a mesura que estan disponibles. Això implica que mentre se'n fa el processament es pot consultar la part inicial d'una sessió, ja processada, però encara no totes les intervencions.

Dades

Punts de l'ordre del dia

Intervinents

Retallar

Retallar

Adreça de tramesa

Informació

La durada màxima permesa d'un tall és de 2 hores.

  1. Seleccioneu en la barra de temps del visor el moment a partir del qual voleu descarregar el vídeo i cliqueu damunt la icona al costat de “inici”; feu el mateix per al moment de finalització i cliqueu damunt la icona al costat de “final”.
  2. Introduïu una adreça de correu electrònic i sol·liciteu la descàrrega.
  3. Quan la sol·licitud s’hagi processat, rebreu un missatge de correu en què se us indicarà un enllaç per accedir i descarregar el vídeo sol·licitat.

Si es tracta d’un vídeo indexat, podreu seleccionar el punt de l’ordre del dia o la intervenció que vulgueu descarregar; amb aquesta opció ja s’omplen automàticament els punts d’inici i final.

El nombre màxim de sol·licituds és de 10 talls per correu electrònic i dia.

La descàrrega dels vídeos comporta l’acceptació de les condicions d'ús dels continguts recollides en l'avís legal, que defineix i limita la utilització, modificació i difusió d'aquests continguts.

Descarregar

Informació

La descàrrega dels vídeos comporta l’acceptació de les condicions d'ús dels continguts recollides en l'avís legal, que defineix i limita la utilització, modificació i difusió d'aquests continguts.

Premeu el botó per descarregar el vídeo i, quan se us obri, seleccioneu l’opció per a desar-lo.

Seleccioneu la qualitat de vídeo o només àudio a descarregar

Compartir

Ajuda compartir

Seleccioneu en la barra de temps del visor el moment a partir del qual voleu compartir el vídeo i cliqueu damunt la icona al costat de “Punt d’ inici”. Obtindreu la URL per a la tramesa per correu o xarxes socials i també el codi per a inserir-lo en la vostra pàgina web.

Compartir

Compartir

Segments

Seqüència del debat

Intervencions

Vídeos relacionats