Informació del grup d'interès

Dincat, associació empresarial d'economia social

Número de registre:
17104
Data de registre:
01/03/2017
La informació sobre aquesta entitat es va modificar per última vegada el:
15/10/2018
Nom de la persona, entitat o organització:
Dincat, associació empresarial d'economia social
Domicili o seu social:
Joan Güell, 90-20
08028 Barcelona
Nom de la persona legalment responsable de l'entitat o que assumeix la representació d'una organització que no té personalitat jurídica:
Ramon Vives Vives
Finalitats i objectius de l'entitat o organització:
Dincat - Associació empresarial d'economia social és una organització privada, sense ànim de lucre, constituïda per la unió voluntària d'entitats socials titulars d'activitats empresarials que atenen col·lectius de persones en situació de vulnerabilitat o risc d'exclusió, principalment persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.
La missió de l'Associació és vetllar pels interessos empresarials de les entitats associades, en el marc dels seus principis i valors.
Finalitats:
a. Representar totes les entitats associades en la defensa i la promoció dels seus interessos empresarials, professionals, laborals, econòmics, socials, tant individuals com col·lectius.
b. Assessorar, promoure, informar, formar i defensar les entitats associades en tots els àmbits relacionats amb col·lectius de persones en situació de vulnerabilitat o risc d'exclusió, principalment persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, d'acord amb les finalitats exposades.
c. Fomentar la solidaritat de les entitats associades, promocionant serveis comuns de naturalesa assistencial, educativa i laboral, i altres destinats a col·lectius de persones en situació de vulnerabilitat o risc d'exclusió, principalment persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

d. Mantenir el tracte necessari amb altres organitzacions afins, de qualsevol àmbit territorial, amb la finalitat de prestar-se mútua col·laboració, així com l'intercanvi d'experiències en matèria institucional, professional, sindical o de qualsevol altre tipus que aporti benefici a l'Associació i a les seves entitats associades.
e. Intervenir en les relacions laborals mitjançant la negociació col·lectiva, el plantejament de conflictes col·lectius, el diàleg social i la participació institucional en els organismes públics de les administracions públiques laborals
f. Qualsevol altra activitat i objectiu relacionat amb la missió de l'Associació.
Nom dels professionals de l'entitat encarregats de les activitats incloses en el Registre:
Ramon Vives i Vives
Identificador de grup d'interès de la Generalitat:
118

Aquest grup està registrat en el Registre de grups d'interès de la Generalitat.Agenda

Aquesta agenda mostra l'activitat del grup d'interès seleccionat

Octubre
Setmanes Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Primera setmana2526272829301
Segona setmana2345678
Tercera setmana9101112131415
Quarta setmana16171819202122
Cinquena setmana23242526272829
Sisena setmana303112345

2 d'octubre de 2023 - 8 d'octubre de 2023

En data d'avui no hi ha programada cap activitat per a aquesta setmana.