Amb l'objectiu de potenciar la participació dels ciutadans en l'activitat parlamentària, el Parlament ha obert espais a diverses plataformes.
Servei d'enviament automàtic de titulars de notícies i altres continguts per correu electrònic, RSS o podcast.
Horari del Registre General del Parlament.
A través d'aquest espai podreu fer arribar al Parlament les vostres peticions de manera privada o pública.
El perfil de contractant inclou totes les dades i les informacions referents a l'activitat contractual del Parlament de Catalunya.
Criteris, reculls i recomanacions dels Serveis d'Assessorament Lingüístic.
Accés als recursos documentals de què disposa la Direcció d'Estudis Parlamentaris.

El Parlament posa a la vostra disposició un espai de participació ciutadana en què podeu fer aportacions, comentaris o suggeriments sobre els projectes i les proposicions de llei que s'estan tramitant.


Les vostres aportacions es posaran a disposició dels diputats, que podran contestar-les. Tant les aportacions com les respostes seran visibles en l'espai participatiu.


El resultat d'aquest debat ciutadà serà utilitzat durant el treball dels òrgans tramitadors i quedarà reflectit en una memòria annexa a les iniciatives tramitades, en què es destacaran especialment les aportacions que finalment s'incorporin al text.

Activitat recent

 • Pilarolsa Actualitzat: 26/10/2016 - 18:18

  Bona tarda,
  Com a mestra i mare de tres criatures, entenc que la reforma horària ha de passar fermament per una reestructuració dels horaris lectius tant a Primària com a Secundària. En la línia d'altres països europeus més avançats que nosaltres, proposo un inici de jornada lectiva a les 8:00 per a totes dues etapes. Finalitzant a les 13:00 a Primària i a les 14:40 a Secundària.
  A les escoles de Primària, en la franja de 13:00 a 15:00 hauria de proporcionar-se un servei de menjador escolar subvencionat, en part per les administracions.
  La franja de tarda, de 15:00 a 17:00 es destinaria a les activitats extraescolars, igualment amb un recolzament econòmic per part de les administracions.
  Si hi ha voluntat política es pot aconseguir, es poden buscar formes imaginatives de gestionar els diferents serveis amb la implicació dels diferents agents educatius (escoles, ampes, administracions) i permetent que les famílies, a les cinc de la tarda puguin gaudir d'un temps compartit de qualitat, sense convertir les tardes en un via crucis d'activitat en activitat i arribant a casa tardíssim i desmanegats i amb deures, sopars... pel davant.
  Moltes gràcies!
  Pilar

 • AMP-SCE Actualitzat: 26/10/2016 - 18:17

  Sí, és cert, ens correspon geogràficament l'hora GMT dels anglesos i no l'hora GMT+1 dels alemanys.
  Per aprofitar millor la llum solar, canviar l'hora oficial és una possibilitat, l'altra possibilitat és canviar els horaris vitals.
  El que és important és que la llum afavoreixi les activitats i la conciliació de la vida laboral i familiar.
  Bancs: tots han de fer horari de matí i quan la gent compra o treballa de tardes, tancats ?
  Escoles: evitaríem hores punta si es flexibilitzés l'horari dels fills per fer-los més similars als dels pares. Podríen passar més hores junts.
  Formació: En lloc de 8 hores per dormir, 8 per treballar i 8 de lliures, no seria millor preveure una part per a la formació permanent i les activitats extraescolars ?

 • Medina Solas Actualitzat: 26/10/2016 - 18:17

  Em sembla un projecte molt raonable pel be dels ciutadans. Endavant!!!

 • Artur Armengol Furriols Actualitzat: 26/10/2016 - 18:16

  Crec que aquesta llei hauria de contemplar el canvi de fus horari per adaptar-nos al meridià que ens correspon que em penso que és el de Londres. i no el de Berlin.

Debats

Logo de Google Translate Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Tecnologia de Traductor

Un cop seleccionat l'idioma de navegació obtindreu la traducció a l'idioma triat.

Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Versions oficials de textos aprovats

Destacat de la pàgina de Twitter del Parlament de Catalunya
Destacat de la pàgina de Facebook del Parlament de Catalunya
Destacat del canal de Youtube del Parlament de Catalunya
Canal d'atenció a les consultes relacionades amb les diferents funcions del Parlament.
Descarregueu-vos les aplicacions gratuïtes per a dispositius mòbils

Diputats de la XI Legislatura

El Parlament a Twitter

AGENDA

Avui a les 10:00h
Ponència: Proposició de llei de la renda garantida de ciutadania establerta per l'article 24.3 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya
Sessió ordinària
Avui a les 10:00h
Ponència: Proposta per a presentar a la Mesa del Congrés dels Diputats la Proposició de llei de modificació de la Llei de l'Estat 52/2007, del 26 de desembre, per la qual es reconeixen i s'amplien drets i s'estableixen mesures a favor dels qui van patir persecució o violència durant la guerra civil i la dictadura
Sessió ordinària
Avui a les 12:00h
Ponència: Prop. de llei de les associacions de persones consumidores de cànnabis
Sessió ordinària
Dimecres, 2 de novembre, a les 10:00h
Comissió de Territori
Sessió ordinària
Sessions en directe i en diferit, actes institucionals, reportatges...
Visita per diferents estances del Palau (Google Street View).
Representació gràfica de la distribució de l'hemicicle, amb enllaços a les fitxes dels diputats/ades.

El portal del Parlament està optimitzat per a les darreres versions de navegadors i per a una resolució mínima de pantalla de 1024 x 768.